

นางสาวฟาติน มีสา และนางสาวนราทร ดวงสอดศรี นักเรียนในโครงการ วมว. โรงเรียนสาธิตมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ ได้เป็นตัวแทนเยาวชนของประเทศไทย นำเสนอโครงงาน เรื่อง การสกัดและการเตรียมพรีไบโอติกจากแป้งปาล์มน้ำมันเพื่อประยุกต์ใช้เป็นผลิตภัณฑ์อาหารเพื่อสุขภาพ โดย ผศ.ดร.พจนารถ แก่นจันทร์ เป็นอาจารย์ที่ปรึกษา นำเสนอในงาน Virtual Regeneron ISEF 2021 ด้วยระบบ Z-Fairs เมื่อวันที่ 4 พฤษภาคม 2564 ที่ผ่านมา และจะประกาศผลในวันที่ 21 พฤษภาคม นี้
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |